Cesta
Cesta
Anotace: odkud...kudy...kam....
Cesta
blátivá, pokryta kamením, nebo jen ze zrnek písku
jdeš po ní a nevíš kam
hledáš sebe
jdeš cestou z oblázků
jdeš po ní pro lásku
kolik staletí tu je
kdo po ní asi šel a hledal...... jako TY
Publikoval(a):
mayla, 22.11.2016