Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milý deníčku

Milý deníčku

Jera_lu Básně » o Věcech

Anotace: Můj milý deníčku, mám pro tebe básničku. Báseň pro tebe jen, no nestyď se.. Jen si jí vem!

Čas přerychle dál šel
ty však pomalu, listy si otáčel
tys věrný mi vždy byl
tys nikdy mě nezradil.
I když já podváděla..

Tys trpělivě čekal
přec oplakal mou lhostejnost
nevyčítal si, ani se nevztekal
miloval si mě, ne veřejnost.

Tys tiše plakal v ústraní
Myslel sis, že zničím tě na stráni?
Dočkal ses..
Má láska tu už zas pro tebe je.

Je silnější, než kdy dříve
tys zažil, mé krušné chvíle
teď už budou to jen myšlenky hluboké
tys ve mě věřil a ne, že ne.
Publikoval(a): Jera_lu, 22.11.2016
Přečteno (476x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, slunečnice69, Tynalila

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti