Co jsme
Co jsme
Anotace: nic není černé nebo bílé
Co jsme
jsme jako jin a jang
opaky co k sobě patří
jsme jako den a noc
po noci vždy přichází rozednění
jsme jako teplo a zima
zimu máš rád, ale vždy teplo u krbu uvítáš
jsme jako mlha a hory
zahalen v mlze existuješ
jsme jako smutek a radost
když kamennou tvář mám, vždy vykouzlíš na ní úsměv
jsme jako voda a oheň
do klidu tě dám když rozzlobíš se
jsme jako touha a vášeň
jedna bez druhé nechce být
černá a bílá
nic není černé nebo bílé
vždy se vše prolíná
Publikoval(a):
mayla, 21.11.2016