Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
mě se text moc líbí...početl jsem si...
21.11.2016 20:37 | Martin Havlíček
"Byl by to pech,obejmout čertici, která tak studí..." Za tenhle veršík ti dávám bodík... :-)
21.11.2016 16:13 | Gaia.