Kam se vše podělo
Kam se vše podělo
Anotace: .... je to dnešní dobou???
Kam poděla se slova
která u srdce mne hřála
byla plná poznávání, víry
a teď jen ticho, prázdnota
Kam poděl se ten humor
který mne rozesmíval
oči mne zářily, tváře hořely
jak klauni v šapitó jsme byli
Kam poděly se doteky
které odzbrojovaly naše těla
dva břečťany co se proplétaly
s úctou a vášní se milovaly
Kam poděla se touha
která vždy mezi námi byla
odtekla jak staletá voda
odvál jí vítr jako listí
Kam poděla se láska
bez které srdce netlesá, oči nezáří
Proč lidé jsou singl bez důvěry, společného bytí
Proč?
Dva co milovali se už nejsou
Publikoval(a):
mayla, 19.11.2016