Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...a to je právě zatím to nepochopení...cílem není aby bylo sluníčko pořád(to snad ani nejde) a zároveň není cílem být neustále v kopru(jakože měsíce nebo dokonce roky)
to je rovnice viď? hééé...!
19.11.2016 16:51 | Martin Havlíček
Ty moje slzičky Ti dávají zabrat,ale možná někdy dojdou a mračna se rozplynou a bude jen sluníčko.Dík za bodíky.
19.11.2016 16:43 | slunečnice69
tááák...za ty slzy...máš bodík a za mračna ten druhý...muhééé!
19.11.2016 15:08 | Martin Havlíček