zpitá realita
zpitá realita
Anotace: takový rozbor něčí hlavy, snad moji, snad někoho jiného ...
dávno je tomu, co myslel sis
že místo na ni máš chuť na pastis
smutek zůstal ti spolu s chutí
a zdá se že nic už Tě nedonutí
změnit to přešpatné rozhodnutí
v orgastickém spojení stvořili
jste první i poslední promili
plodem té lásky jsou tvrdá játra
je Ti to jedno, pokorně chátráš
usínáš v rozmazané touze
že ráno se zase probudíš
s bolestí, bez anýzu kouzel
... kterou prostě musíš přepít
Publikoval(a):
Marcone, 18.11.2016