Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

sen

sen

Růže už zvadly nám
a vítr odnesl smích
tvou stopu ještě v blátě mám
kterou brzy zasype sníh

tam pod lampou
kde býval náš stín
teď zůstal jsem sám
nesmířen s tím

sním o tom,že se vrátíš
že bolesti a smutku mne zbavíš
sním o tom,že budeme spolu
že usednem u jednoho stolu
a budu se ti dívat do očí

snad se ten čas už krátí
a pod lampu
se naše stíny opět vrátí.
Publikoval(a): sarkafarka, 18.11.2016
Přečteno (292x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Gaia., Makaveli, Marcone, slunečnice69, gogol, Kytka62, Adminak, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti