Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MobiL

MobiL

haafina Básně » o Věcech

Anotace: Něco ze života.L

Dostal jsem já mobiL,
vypadám jak,,úchyL,,.
Volám, volám ze všech siL,
kde bych bez něj dneska byL?
Když do auta jsem skočiL,
hned v kapse mi zvoniL.
Než s kámošem jsem domluviL,
pan policajt mě zastaviL.
Vyhlášku jste,pane, četL?
Nebo jste se prostě spletL?
Pokutu jsem zaplatiL,
stálo mě to na pět kiL.

Nejradši bych ten mobiL
obloukem zahodiL.
Publikoval(a): haafina, 29.12.2010
Přečteno (405x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti