Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

proč

proč

sarkafarka Básně » o Lásce

Anotace: Uvaha o lásce a bytí

Láska a bolest
smích a potom slzy na tváři
proč se nám dech tají?
proč se v nás pocity utváří
rostou a zrají?

život je trpký zdá se
pak náhle sladký je
a člověk znovu ptá se
K čemu?k čemu nám to je?

možná aby pochopil
že život je cesta
a když potká lásku
aby ji řádně uchopil
a věřil že se mu to nezdá.
Publikoval(a): sarkafarka, 17.11.2016
Přečteno (177x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Adminak, podnebný, Martin Havlíček, Bezhlavý rytíř, Aurora Australis, gogol, Gaia., Desiré, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti