Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Schovkáva

Schovkáva

Jera_lu Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Aneb zimní schovávaná v kávě :)

Sedím si v kavárně
přede mnou papír prázdný
však mám se parádně
venku déšť je krásný.

Kávu už mi nesou
a číšník milý k tomu
ochutnávám...
Ach Pane!
Žehnej nápoji tomu!

Najednou, jako bych oněměla
na okamžiky ztracené, se rozpomněla
jako by utichl můj žal
jako by doušek, smutek můj vzal.
A už ho nevrátil...

Vůně skořice, jablek a koláče
jsem tak šťastná, až je mi do pláče
svíčka zahřívá mě k tomu
Ach, jak mně se teď nechce domů!
Publikoval(a): Jera_lu, 16.11.2016
Přečteno (310x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Gaia., podnebný, gogol, slunečnice69, Desiré, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti