Poslední koncert
Poslední koncert
Temnotou noci viola teskně zní.
V záplavě smutku
hraje svůj koncert poslední.
Jako stříbřitý paprsek Luny
struna za strunou se chvěje.
A jako kámen v hlubinách
se topí v moři beznaděje.
Však není, kdo by naslouchal.
Snad jen vánek ve větvích šeptá si
o tom, kdo si vzal
srdce nešťastné komtesy.
Publikoval(a):
P.Believer, 28.12.2010