Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snění

Snění

Malce Básně » o Lásce

Anotace: Jin/Jang,sen/realita

Své tělo nechám spát
vlasy ve větru rozevlát,
láska aby křídla mi dala,
abych sen svůj opustila.

Byl jsi člověk bez tváře
co vypadl mi ze snáře,
z lásky snivé se vyznávám
každé ráno proklínám.

Otevřel si mé srdce klíčem
z citů lásky kovaný,
rozum se mi mlží chtíčem,
"princi" v mých snech schovaný.
Publikoval(a): Malce, 16.11.2016
Přečteno (235x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Anype, Ve Ve, Martin Havlíček, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti