Ty
Ty
Tvoje oči jsou jak louka plná kvítí.
Tvoje vlasy jsou jak slunce, které svítí.
Tvoje ústa jsou jak rubín nejvzácnější.
Tvoje tělo voní jak růže nejkrásnější.
Jsi jediný, o kom se mi v noci zdá.
Jsi jediný, po kom toužím, touha nezkrotná.
Jsi jediný, komu svou lásku chci dát.
Jsi jediný, koho navždy budu milovat.
Publikoval(a):
fuega2210, 28.12.2010