Úplněk
Úplněk
Anotace: ...pro TY ... kteří věří
Proč na kolena sražena jsem
protože ONA skrze mne prochází
Promlouvá a uzdravuje
Je přede mnou nová cesta
Nic nebude jako dřív
Já jsem tím světlem
Já jsem tou láskou
Soulad – dokonalý soulad
To je dnešní úplněk
Publikoval(a):
mayla, 14.11.2016