Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Erika

Erika

Cerbl Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Narozeninové přání

Ahoj milá Eričko,
ty naše malé sluníčko.
Dneska máš velký den,
snad se ti zdál hezký sen.
Dneska prý máš narozky,
potrápíme naše mozky...
Copak by sis tajně přála?
My chceme aby přišla jenom chvála.
Škoda že nemůžu býti vedle tebe,
vidíš jak září to krásné nebe?
To svítí jenom kvůli tobě,
tak dnes nepropadej žádné zlobě.
Užij si ten dnešní den,
Slav a slav už jenom jen.
Publikoval(a): Cerbl, 13.11.2016
Přečteno (245x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 00:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti