Tvoje vůně
Tvoje vůně
Ta vůně, vůně tvého těla, to je ona,
z té jsem oněmněla.
Sotva popadám dech, tak jako ve všech
svých snech.
Ta vůně omamná je, mou
touhou podněcuje.
Tak krásně voní každý kousek Tebe,
jak obláčky z nejčistějšího nebe.
Z té vůně točí se mi hlava, to
je ta zamilovanost pravá.
Ach ta vůně!!!
Cítím ji všude kolem sebe,
miluji ji, miluji Tebe...¦
Publikoval(a):
fuega2210, 28.12.2010