Hledání
Hledání
Anotace: ...proč pořád něco hledáme, když to co máme je tak krásné a vzácné
Hledání
hledáš...co nikde nenajdeš
Hledej, Ty víš co hledáš?
Hledej, co hledáš ztratilo se navždy
hledej...hledáš marně..
Važ si každého okamžiku
a přestaň hledat to co není...
Tak proč ta cesta .. utrpení ... ŽIJ, život je krásný a krátký
Publikoval(a):
mayla, 13.11.2016