V přítmí krále
V přítmí krále
Anotace: Odchod jakožto laskavá odměna změny :) Samota je snesitelnější než nicota:)
Zažehnala jsem smutek půlnocí
k mé duši přichází procesí.
Zastavte muže v bílém hávu
a setněte jeho hlavu.
Záhy valí se proudy řek
děsí mne vědomí,že je to jeho krev.
Odsouzení toho hříchu
nachází odpuštění
v hlubinách smíchu.
Publikoval(a):
Lavander, 28.12.2010