Nad mraky
Nad mraky
Anotace: ...po dnešním vzletu...
Nad mraky
křídla roztažená
volnost přenádherná
slunce vlévá Ti život
Nad mraky
nekonečné konečno
Nad mraky
co dělí nás?
ješitnost, strach o svobodu, obavy…
Nad mraky
jsem sama
Ty tu nejsi, kde hledat Tě mám
Nad mraky
vzlétni jak ten pták a roztáhni křídla
JVK
Publikoval(a):
mayla, 12.11.2016