Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bejvávalo

Bejvávalo

Byly mnohé ochotnější
byly mnohé ústupnější
byly mnohé úslužnější
ty jsi ale nejhodnější

Byly mnohé úpravnější
byly jiné voňavější
byly další povolnější
ale ty jsi nejkrásnější

Byly další šikovnější
byly další úskočnější
byly další vábivější
ty jsi ale nejmoudřejší

Byly jiné vášnivější
byly jiné půvabnější
byly další lákavější
tys nad všechny pravdivější
Publikoval(a): podnebný, 12.11.2016
Přečteno (109x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., barča1, děda včela, gogol, Kůl v plotě, Kytka62, Bezhlavý rytíř, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 06:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti