Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyznání

Vyznání

Endee Básně » o Lásce

Anotace: kéž by to někdy četl...kéž by věděl, co cítím...kéž by cítil to samé

Miluji krásný úsměv
na tvé tváři.
Jako hvězda na nebi,
jasně září.

Miluji tvé oči,
ach pohled tvůj.
Kéž by patřil jenom mě
kéž bys byl můj.

Miluji tvé ruce,
jak něžně mě hladí.
Jak vše na tobě
k sobě tak ladí.

Miluji tvé obětí
to tělesné teplo.
Bez tebe ve tmě
nenacházím světlo.

Miluji tvůj hlas
když do ouška mi šeptáš.
Miluji tě stále,
ať na cokoli se zeptáš.

Miluji tvé rozpaky,
jak se červenáš.
Miluji tě strašně moc,
tak si toho važ.
Publikoval(a): Endee, 28.12.2010
Přečteno (728x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 10:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti