Proč je láska důležitá
Proč je láska důležitá
Proč je láska důležitá?
První sněhová vločka k
zemi spadla.Ty tu stojíš
sama.Druhá Ti sedla na nosík
a ty hledíš přes slzy na
krajinu,co pomaloučku pokrývá
sníh.Třetí,čtvrtá a další
padají přemýšlíš o lásce
jak bez ní dál žít.
Proč je tak důležitá?
Snad protože dokáže u
srdce hřát a něžný polibek
dát.Snad,protože je hezké
se milovat.
Proto po ni lidé touží
a kolikrát se pro ni
souží.Když je bolestivá.
Snad protože se Ti líp
usíná když si v milované
náruči schoulená.Ráno když
se probudíš dostaneš pusu
jak med sladkou a náladu
máš hned veselou.Snad pro
ten pocit,že tě někdo miluje.
Tak proto je tak důležitá,
že jste na všecko dva.Na
bolest,trápení na štěstí
i když Ti někdy vhání slzy
do očí a u srdce bodá.
To všecko víš. Proto po
ni snad toužíš i když Ti
nechala šrámy na duši.
Teď tu stojíš sama s uslzenýma
očima do dálky hledíš.Sněhové
vločky počítáš.Krajina bělostný
plášť má a Tvá slza na ni padá.
Publikoval(a):
slunečnice69, 11.11.2016