Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Každý sám za sebe

Každý sám za sebe

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Původně text k hudbě!

Ztratil jsem klíč od tajemství Tvých,
od okamžiků tak bláznivých...
Letíme nad městem, přichází svítání,
vzrušuje, hladí nás, únavu zahání.

Nebud' už kyselá, nechci Ti lhát,
chci zůstat volný a mám Tě rád.
Letíme nad lesem, kde jsme se schovali
před deštěm, před lidma, kteří nás hledali.

Pokus se uvěřit, usměj se na lidi,
víš, nejsou nevlídní jen trošku závidí.
Letíme nad mořem, slaným a slunečným,
byla jsi vášní i přístavem bezpečným.

Což takhle skončit to, zbavit se bolesti?
jen málo kroků nám chybělo ke štěstí.
Letíme nad pouští pokrytou kamením,
zítra se po ránu v pouštní prach proměním.

Víc už Ti opravdu nemůžu dát,
nech mně tu na cestě v samotě stát.

Letíme do dálky, každý sám za sebe,

lásku jsi dostala, víc nemám pro Tebe......
Publikoval(a): Paol, 11.11.2016
Přečteno (180x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slzy-deště, podnebný, Gaia., gogol, Martin Havlíček, Desiré, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti