Místo květin
Místo květin
Polibku můj leť jako ptáče
jak motýl k jejím ústům leť
pověz jim že moje láska pláče
a pohlaď za mě její pleť
jarní vodo jásavý větře
měkounce v náručí ji hal
až tekoucí čas marnost setře
motýlí pel a květů žal
Tvůj dotyk neublíží ženě
a slunný úsměv dá jí jen
ať světem tančí okouzleně
svůj půvab do kamene vteše
kdo milován sám miluje
tobě má lásko ku potěše
Publikoval(a):
podnebný, 10.11.2016