Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plyšové srdce

Plyšové srdce

Kiwi-Alone Básně » o Lásce

Anotace: Když nemůžete usnout a jediný, kdo poslouchá, je (ne)živý tvor z plyše :)

Chybíš mi, chybíš mi
šeptám do plyšových uší
králičím uším věrného přítele
jediného, který nikdy neodejde

Chybím ti taky?
Byl jsi se mnou šťastný?
A budeš za týden, za pár let?
Nebo nám dvěma dávno nepatří svět?

Jeden z milionu lidí v davu
jeden z továrny plyšáků
a oba tak jediní a jedineční
oba pro mé křehké srdce hřejiví

Něco jsme znamenali
alespoň v mém srdci plném lásky
nyní jakoby vycpaném plyšem
jako měkoučké srdce králíčkovo
Publikoval(a): Kiwi-Alone, 9.11.2016
Přečteno (182x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Gaia., gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti