Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dveře času

Dveře času

Na pozadí velkých dveří
dvoukřídlých a vysokých
kde čas svoji věčnost měří
rozezněl se tichem smích

Z hlubin prázdna zapomnění
prodírá se zas a zas
píseň která smutek mění
připomíná něčí hlas

Slunný paprsek se sklání
na tvé oči na tvůj ret
v překvapeném pousmání

já už spěchám k tobě hned
jako když v naději vzplání
chtějí přát i závidět
Publikoval(a): podnebný, 9.11.2016
Přečteno (111x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Kůl v plotě, Aurora Australis, Martin Havlíček, Pavíočko, Bezhlavý rytíř, Malfelica, gogol, Mirastus, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti