Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odpuštění

Odpuštění

Pali_ Básně » o Přátelství

Anotace: Odpuštění je někdy víc než cokoliv si můžeme představit !!.. věnované mojí milované Denisce <3

Jeden čas stáhly se mračna na obloze,
přišli jsme oba navzájem o vztah uboze.
Přišel jsem o tebe, přišla jsi o mě,
nevěděl jsem kam s problémy, byl jsem tím na dně.
Chyba byla obou dvou, byla zbytečná,
nebyl to jen sen, byla opravdu skutečná.
Avšak životem jsem šel, zvykl jsem si na to,
že tě potkávám, nezdravím, neříkám ti zlato.
Tyto okamžiky byly pro mě těžké,
mohl jsem si za to, cítil jsem se směšně.
Ale tehdy jak blesk z čistého nebe,
najednou vidím před sebou tebe.
Náhle potom přišlo odpuštění,
zavládla radost, mnoho bylo obvinění.
Z cizích lidí, stali se zas přátelé,
za sebou jsme nechali ošklivé vzpomínky shořelé.
Život dá ale jednou tuto šanci,
avšak nemělo by to být o šancích,
když naše přátelství dá se popsat v několika článcích.
Šance tu představuje důvěra,
Má mnoho za úkol, musí být silnější než pověra.
Tuto šanci, kterou jsem tímto dostal, nenechám si utéct,
Už nechci život v problémech, už nechci žít ve svědomí dutém.
Avšak teď je teď a ty jsi tady,
to je víc než všechny tajné poklady.
Ty a tím i naše přátelství,
Je víc než všelijaké bohatství na tomto světě,
To co k tobě cítím, nedokážu popsat v jedné větě.
Jsem rád za tebe a za to že jsi zase zde se mnou,
Rozzářila si tím mojí jeskyni temnou.
Tento okamžik nechci už nikdy ztratit,
Zase bych musel svojí hloupostí platit svou ztrátou,
Musel bych řešit minulost s tebou spjatou.
Toto se však už nikdy nestane,
Ted už jen krásný okamžik nastane,
A to že budeme v pohodě a pro sebe tu,
Půjdeme spolu naproti snu.
nic se nezměnilo na tom, že rád tě mám moc,
Opatrovat a starat se o tebe budu každou noc.
tímto děkuji usmíření, děkuji tobě,
Chci přátelství podobné minulé podobě.
Publikoval(a): Pali_, 27.12.2010
Přečteno (1863x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti