Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jednou.....

Jednou.....

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Zase ta láska, která prochází světem a v noc volá po jejím objetí....

Nocí se měsíc snaží vkročit z nebes na zem,
do srdcí poslat paprsek snění,
vysušit slzy osamělých žen,
do očí v přáních bdělých.

Tma pulzuje tělem, čas plyne dál,
co bylo stále tu je, co bude v představách.
Jako když políbí tě první máj,
stále se točí v ozvěnách.

Miluj krásně a beze lsti,
život dlouhou trať nemá.
Nebuď zlobu z propasti,
štěstí na tebe sedá.
Publikoval(a): Rose-H, 7.11.2016
Přečteno (229x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, Desiré, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti