O mém údělu
O mém údělu
Anotace: Povolání nebo diagnóza? :-D
Přišlo na mě dneska pokušení ranní,
chci se nechat hýčkat jak zámecká paní!
Na šezlongu ležet, okřikovat slouhy,
nemuset hnout prstem, takové mám touhy!
Pánbíček to vidí jinak: „Úlohu máš velkou,
jiný plán já ukládám ti – budeš učitelkou!“
Publikoval(a):
Henriette, 7.11.2016