Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za výlohou

Za výlohou

Vidím kroky lidí jdoucích kamkoliv
kamkoliv kam je život nese
každý z nich spěchá, život utíká, zdá se
tady za výlohou, stojí, ať děje se cokoliv

Mé ruce chladnou a mé tělo chřadne
jako každá jarní květina i má láska k tobě vadne
můj čas je klidný a stálý jako hladina rybníku letního dne
je dlouhý a smutný , prázdný a osamělý
protože přichází uvědomění, že opustil jsi mne
a má láska či tvá už zde více není

A tvé krásne oči, karamelovou barvu měly
A tvé plné rty, hebké jako ten nejjemnější samet byly
Ale jako oči tvé by mě již neviděly a tvé rty oněměly
Najednou si pryč a já nevím kde jsi
proč znovu jsi me opustil
kde jsi, kdo ví, ale se mnou již nejsi..
Publikoval(a): VerunkaG, 7.11.2016
Přečteno (95x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Tomshi, Bezhlavý rytíř, Desiré, Mirastus, GabrielleT., gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti