Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hadí motiv

Hadí motiv

podnebný Básně » ?nezařazené?

Anotace: (Vladimíru Holanovi)

Sliznice vláhu vylučují
je možné zemřít i na tyf
anebo na čerň hnusných slují
anebo na hadí motiv.

Nezakrývejme květinami
co poslání má taky
mnohdy si přejeme být sami
přejme i mrakům mraky

Ukázat něco člověku
je možné jen ve smyslu protiv
jsou ženy nádherné od věků
od věků je i hadí motiv.
Publikoval(a): podnebný, 7.11.2016
Přečteno (95x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, Bezhlavý rytíř, děda včela, gogol, Desiré, Gaia.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti