Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nejenom blbec... se rád podívá, přináší to inspiraci, M.
6.11.2016 8:52 | Mirastus
jsi žena...né Novotnej...
jinak chápu obsah,já v práci čučím z okna furt,páč mám mašinu přímo u okna...to je skoro jak u dveří...
5.11.2016 23:41 | Martin Havlíček
mno jo...jenže je docela průser, že nám ty lesy ještě nevakácely, takže je pořád kam chodit
heee....o víkendu si stoupni k borovici a napiš, jak v kanclu padá aroma kávy do šanonu s ...nevím čím:-)
5.11.2016 23:08 | gogol
tak nejak jsem se dnes citila kdyz jsem se podivala jak venku pada listi..a pak nez jsem se vratila ke stohum papiru,se myslenky zacaly davat do rymu...
5.11.2016 21:11 | Daniela Weselowski
ano, to je tvrdá realita, zdraví blbec z kanclu. :-)))
5.11.2016 19:05 | Gaia.