Světice a světák
Světice a světák
Světákem buď ve své době,
světcem pro svou dívčici,
světačkou buď ona tobě,
pro ostatní světicí.
Srdcem zůstaň ve své zemi
s bílou ženou světlicí,
nedá se jít mezi všemi
bez myšlenky svítící.
Publikoval(a):
podnebný, 5.11.2016