Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
vzteky jsou nezpracované emoce,zrovna já bych mohl vyprávět...patří to k nám,však je otázkou do jaké míry...
5.11.2016 23:50 | Martin Havlíček
jo!
5.11.2016 12:13 | Gaia.
Email:
Heslo: