Tvář v zrcadle
Tvář v zrcadle
Tvář v zrcadle
Každé ráno s rozbřeskem
vstává.Jde k zrcadlu a
svou tvář prozkoumává.
Dvě hnědé oči jak čokoláda
na ni hledí malý nosík a
rty jak maliny k políbení.
Tvář je smutkem zdobená
vždyť osud ji štěstí nedal
do věna.
A tak se zrcadla ptá,co bude
zítra ,co bude dál.Za štěstím
šla světa kraj.Za láskou na
konec světa.Střevíce prošlapané
má a po čem touží ani veta.
Zrcadlo ukazuje tvář ženy,co
v očích smutek má.Líce jak z
alabastru,smutný úsměv má.
Jen její srdce ví po čem ta
žena sní.Touha ji žene v před.
Snad naději ještě má nebo
zemře bohem zapomenutá.
Publikoval(a):
slunečnice69, 4.11.2016