Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proklínám

Proklínám

fuega2210 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: když tě milovaný zklame....

Proklínám den, kdy jsem se zamilovala.
Proklínám den, kdy jsem Ti s láskou psala.
Proklínám den, kdy jsem Ti důvěřovala.
Proklínám den, kdy jsem Ti srdce dala.
Proklínám něhu, co jsem k Tobě chvovala.
Proklínám touhu, v níž jsem umírala.
Proklínám šprýmy, jimiž ses mi smál a hlavně Tebe,
cos to udělal!
Publikoval(a): fuega2210, 27.12.2010
Přečteno (321x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: klarik96

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti