Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Žárlím!

Žárlím!

Mé srdce si to tvé volí,
na srdci mám šrám.
I když to bolí.
Přesto..
lásku svou ti dám.

Snažím se vyrovnat,
vyrovnat té, o kterou stojíš.
Dokáže mě odrovnat,
ten pohled,
co po mě vždycky hodíš.

Jí prozpěvuješ pod okny,
na mě ses jen smál,
Jí skládáš poklony.
A se mnou sis jen hrál.

Žárlím,
chci tě mít jen pro sebe!
Však vidím,
jak hrneš se s ní do nebe.
Publikoval(a): ivankaaknavi, 2.11.2016
Přečteno (171x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Adminak

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti