Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zdáš se mi

Zdáš se mi

Je více než láska
je více než rozum
je více než moudrost
je více než pravda

je více než dobro
je více než krása
je více než sladký život
je více než bolest než

milosrdná lež
jsi ty - tvůj tvá tvé
tvůj úsměv tvá radost
tvé pohnutí - dříve než

se rozplyneš ---
Publikoval(a): podnebný, 2.11.2016
Přečteno (347x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., slunečnice69, Psavec, gogol, Desiré, Bezhlavý rytíř, Gaia., Pavíočko

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 20:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti