pro tebe
pro tebe
Anotace: takhle to dopadá, když prohrajete sázku :-D Už se nevsázím !!! Ty víš, melounku :-D
mám jedno smělé přání
chtěl bych Tě milovat
jako leden Marušce
jahody z rukou brát
vysnívám si jak asi vypadáš
melounku tak akorát zralý
když obepíná Tě Magozář
byť jsme se ještě nepoznali
mou duši hřeje tvoje tvář
a je mi při tom skvěle
ostatní závistivci
běžte klidně do prd.le :-D
Publikoval(a):
Marcone, 1.11.2016