Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Cedule tu bývaly Pozor, padá omítka, v neděli i cihly, v zimě ze střech lavina, oči z toho zjihly.
3.11.2016 13:49 | podnebný
:)
2.11.2016 19:01 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: