Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

BLÁZEN

BLÁZEN

arso Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Stále si hrajeme se svými osudy a naše ega nám diktují podmínky. A stane se, že důležité chvíle přehlédneme a jsme pak sami neviděni.*********** * https://www.youtube.com/watch?v=V1x94yEKbKI*

*
BLÁZEN


Kdybych věděl, že objevíš se
na rohu naší ulice,

čekal bych na Tebe celý den
a spočítal všechny dlažební kostky.

Kdybych věděl, že objevíš se
na rohu naší ulice,

sedl bych na okraj chodníku, čekal a díval se do slunce,
až bych měl v očích duhové korálky.

Kdybych věděl, že objevíš se
na rohu naší ulice,

smál bych se tiše
a lidé by mě měli za blázna.

Kdybych věděl, že objevíš se
na rohu naší ulice,

a ty objevíš se taková jak dřív,
prošla bys kolem a přehlédla mně.

Kdybych věděl, že objevíš se,
i tak bych zůstal šťastným bláznem.

Na rohu naší ulice.


*
Publikoval(a): arso, 1.11.2016
Přečteno (163x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mayla, Lipová, Mirastus, gogol, slunečnice69, Gaia., Wčelka, Desiré

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti