Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SUP

SUP

Nutter Básně » o Přírodě

Anotace: Nechutný to supí život.

Líbezná vuně, daleko jí je cítit.
Nějaký umrlec, to si nechám líbit.
Odkudpak se ona line-
To jen stařec hyne.

Letím já k němu,
zobákem maso trhám.
Neznám já něhu,
když tak velký hlad mám.

Ruku nemá,
něco jí utrhlo.
Noha již je ohlodaná,
nejsem žádné nemehlo.

Břicho rozervu.
Vnitřnoti spolykám.
Pořádně se naperu,
nikomu nic nenechám.

Po tom činu vše uklidím.
Nikdo nepozná už nic.
Nasycený si já letím,
Škoda, že nebylo ho víc.
Publikoval(a): Nutter, 26.12.2010
Přečteno (538x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti