Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ne, nejsem pan básník, ale kdysi jsem napsal, že naděje umírá předposlední, poslední pak ten, kdo ji ztratil...
A Pan básník Gogol mi to občas připomene. Bude líp, Čas je drahý doktor, ale umí... Dobrý, dávám bod, M.
4.11.2016 19:07 | Mirastus
Naděje mrtvé nejsou...PAN básník Mirastus ti k tomu asi napíše svoje:-).
Pro začátek docela pěkná báseň...bod.
1.11.2016 20:34 | gogol