Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ad Astra

Ad Astra

Aurora Australis Básně » ?nezařazené?

Anotace: cesta k poznaniu

Všetci spia,

hrajú s tmou preteky,
ja v nej hľadám lahodné útechy.

Sladká ambrózia drží svoje putá.

Či vyhladia sa póly a nastane harmónia?
Hľa, polnoc dávno odbila a ľudí ťaží letargia.
Dávi nás tá predstava,
kam smerujeme odmala.
Iný pohľad, iný mok,
nechceme už zamykať svoje poznania na zámok.
Vstaneme, horíme,
popolom sa cyklicky brodíme.
Čakáme na iskru polarizovanej radosti,
nemáme vo sfére neba známosti.
Publikoval(a): Aurora Australis, 31.10.2016
Přečteno (34x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Makaveli, gogol, Desiré, Mirastus, G. Dorian

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti