Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vesele či nevesele

Vesele či nevesele

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: Něco na pobavení.

Pozval jsem si nymfomanku,
dobře známou sexy Hanku,
zaplatil jsem přirážku,
ráno přiznal porážku.


Valím stovkou po hlavní,
čeká mě styk pohlavní,
k chatě jedu okreskou,
pobavím se s hosteskou.


Večer v parku na lavičce,
sliboval jsem Anduličce,
reakce však byla vzteklá,
místo lásky hned mě sekla.
Publikoval(a): Psavec, 30.10.2016
Přečteno (447x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., podnebný, Bezhlavý rytíř, děda včela, Wčelka, donne, slunečnice69, Martin Havlíček, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 01:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti