Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohled vojáka

Pohled vojáka

Poetický Androgyn Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Krátké vypsání, po dnešku.

Ponurá nálada tu všude panuje,
každý se možná naposled něčemu věnuje.
Čekáme na rozkaz, až zazní nám v uších.
Vybíháme z bezpečí se strachem na duších.

Jediné, co je slyšíme jsou letící náboje
ale my se nedáme jen tak bez boje!
Vyrážíme kupředu, vstříc své smrti.
Nikdo to od nás nechtěl ale snad budeš hrdý, tati.

Každý den umírá někdo z nás
a my to hrdě snášíme a čas jde pořád dál.
V nočních můrách opět slyšíme nově padlých hlas,
který se přiznal, že to brzo vzdal.
Publikoval(a): Poetický Androgyn, 28.10.2016
Přečteno (387x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti