odpověď
odpověď
Když odpovím, bolí to víc,
jako karty, i tohle má rub i líc.
Odpověď bolí, protože je plná naděje,
ale falešné, to je to co se děje.
Prostě nemůžu dál, miluji Tě stále,
pokud odpovím, bude to tak dále.
To už nejde, zákaz byl dán,
teď peru se s tím, sám.
Pouze s Tebou na stole v rámečku,
když Ty sladce spíš ve svém domečku.
Publikoval(a):
blackhenry, 24.12.2010