Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sněhová vločka

Sněhová vločka

Sněhová vločka

První vločka k zemi padla.
Sněhová královna se k životu
probrala.Na mě úzkost sáhla.
Nastala dlouhá zima.

Sněží.Mráz mi po zádech běží.
Láska se do peřin schovala
a do hlubokého spánku se propadla.

Sněhová královna maluje na okna
obrázky.Kytičky pro štěstí
srdíčka pro lásku.Maluje krásně
jenže je sama.Tak jako mé srdce
po lásce strádá.

První vločka k zemi padla.
Úzkost mi hrdlo stáhla.
Láska se do peřin schovala.
Jen ta okna zůstala krásně
malovaná.

Nastala zima z kostela zvony
zní přichází zlehýnka čas vánoční.
Publikoval(a): slunečnice69, 27.10.2016
Přečteno (77x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Mirastus, barča1, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti