Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zamyšlení

Zamyšlení

Co mě bavilo, již nebaví,
žití mne hned unaví.
Morbidní myšlenky hlavou se hrnou,
kéž můj život projde změnou.

Jak vydržet v životě, který nepatří mi?
Proč žít znechucen s ostatními?
Když každou věc provází "musíš".
Když se každým nádechem dusíš?

Společnost udává ti směr života,
vše co děláš je tvá robota.
Co bys chtěl na pak odkládáš,
svého života si neužíváš.

Na smrtelné posteli,
každý se jen podiví,
že svůj život nežil, jak chtěl,
teď už ale patří ke zbytku těl.
Publikoval(a): Malfelica, 26.10.2016
Přečteno (237x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ponas, Bezhlavý rytíř, Pavíočko, gogol, Mirastus, Martin Havlíček, podnebný, děda včela, Marcone, Desiré

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 02:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti